William Hill Int. kjøpt opp av 888

888 Holdings nettstedets hjemmeside

Det er nå bekreftet at 888 har inngått en avtale med Caesars Entertainment Inc. for å kjøpe opp den internasjonale virksomheten til William Hill til en verdi av £2,2 billoner!

Oppkjøpet betyr mye. Her vil det skapes en global storleverandør. Dette er fordi to veldig komplementære virksomheter. To av de største merkene og navnene i bransjen slås sammen for å kunne tilby et større og bedre produkt. Dette oppkjøpet vil gi 888 en mulighet til å endre seg betydelig. Her kan utvalget av produkter og produktmiksen diversifiseres enda mer, og selskapet vil automatisk bli større. Kombinasjonen av 888 og William Hill International forventes også å kunne gi enorme økonomiske fordeler for firmaet allerede fra første år.

Er du klar for et storoppkjøp? 888 har gått inn og kjøpt opp William Hill International, og det kan bety at de satser på å ta over en enda større del av markedet enn de allerede har. William Hill er kjent for sin dominans i det britiske sportsmarkedet, og har mange bookmakers i England. Nå vil 888 bruke denne er faringen til å utvide sportsmarkedet i USA. Men de vil også skape et samarbeid for å tilby bedre spillmuligheter for online spillere. Oppkjøpet blir på hele £2,2 billioner.

Oppkjøp betyr vekst. Dette kommer til å bli stort!

Dette oppkjøpet vil gi en betydelig forstørret gruppe som jobber sammen på en internasjonal skala. Firmaet kommer til å dra store fordeler av størrelsen. I tillegg kan det forventes en sterk produktdiversifisering og geografisk diversifisering.

Hva betyr dette for spillerne? Kombinasjonen av William Hill International og 888 vil kunne tilby regulerte markeder noe av det beste vi kommer til å se på gamingmarkedet. Her vil du kunne glede deg over produkter i verdensklasse. Disse produktene kommer til å være støttet av de beste studioene, og vi kan forvente oss en stadig vekst.

Itai Pazner, som er administrerende direktør i 888 har uttalt at oppkjøpet av William Hill International kommer til å endre 888, og stå igjen som et historisk øyeblikk. Han mener at denne overgangen kommer til å skape en av verdens aller største og beste spillgrupper for online betting og spill. Dette kommer ikke bare til å bli stort, mener han. Dette kommer til å være i en overlegen skala og et firma som kan tilby en plattform for sterk vekst, eksepsjonelle merker og økt diversifisering.

Som kjent er William Hill et stort sportsmerke. Dette gjør at de kommer til å være et perfekt supplement til 888, som regnes som et av de store og ledende merkene for spill på en global skala. Når ledelsen i de ulike gruppene ser på strategiene som ligger til grunn for disse to store leverandørnavnene, ser de også der at de bygger hverandre opp. Her er det kundefokus, forpliktelse til å beskytte spillerne, digitalisering og fokus på enda mer sikkerhet rundt digitale pengespill som er viktig.

Itai Pazner har også uttalt at han gleder seg til å samarbeide med ledergruppen i William Hill. Han er meget imponert over hva de kan, og hva de får til. Teamet bak William Hill har også blitt lagt merke til. Her lages det flotte produkter som vil gi det beste til eksisterende kunder hos 888. Produktene som leveres er blant de beste i klassen.

Casino Midnight mener dette er noe som alle spillere skal følge med på. Dette kan bli et spennende prosjekt som kan gi oss som spiller herlige muligheter. Når to så store og kjente navn slår seg sammen vil det alltid komme noe godt og spennende ut av det.

William Hill har vært igjennom noen tøffe tak de seneste årene.

William Hill har siden i fjor vært eid av Caesars i Las Vegas. Da godtok aksjonærene et overtakelsestilbud på $3,7 milliarder. Men fra start var firmaet åpent om sin manglende interesse for William Hills lange historie og trygge merkevare.

Caesars ville i stedet gjerne tilegne seg deres ekspertise og erfaring fra den konkurransedyktige sportsindustrien i Storbritannia. Grunnen til dette var at de ønsket å kunne møte det amerikanske folkets raskt voksende interesse for sport etter at forbudet ble opphevet i 2018.

Det var mangelen på interesse fra Caesars som gjorde at William Hill ville videre. Store navn som CVC Captial Parters og Apollo Captain Management hev seg inn i budkrigen. Men det er 888 som står igjen som vinnere. Avtalen forventes å fullføres tidlig i 2022. Men dette forbeholder godkjenning fra involverte aksjonærer.

Author: Celina Walker